Luotettavaa realisointia asiakkaiden ehdoilla!

Soita ja kysy lisää!
045 175 1750

HANKI REALISOINTIPALVELUT LOHJALTA !

Saat meiltä realisointipalvelut juuri omien tarpeidesi mukaan. Myymme asiakkaiden tavarat ja esineet asiakkaan ehdoilla, yksittäiskappaleina tai isompina erinä – tukkutavarat, antiikki- ja arvoesineet, keräilyesineet ja myös kaikki ajoneuvot: autot, veneet, moottoripyörät, mopot  kuorma-autot, peräkärryt, asuntovaunut, mönkijät, traktorit, työkoneet, tukku- ja vähittäiserät. Otamme myös toimeksiannot yritys- ja osakekaupoista !

Voitte ottaa suoraan yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella siitä, minkälaista tavaraa tai esineitä Teillä olisi myytäväksi? 

ASIAKKAINA VOIVAT OLLA YKSITYISET HENKILÖT, YRITYKSET KUIN YHTEISÖTKIN. 

TOIMEKSIANTOJA OTAMME KOKO SUOMEN ALUEELTA !!

Tarvittaessa annamme myös asiakkaillemme ilmaiseksi tavaroiden ja esineiden hinta-arvioin, niin halutessaan. Toimeksiannoissa tarjouksemme hintoihin sisältyy arvonlisävero, eli kaikki antamamme tarjoukset myynnistä sisältävät jo automaattisesti veron. Toimeksiantajina toimivat yksityiset, yritykset, yhteisöt sekä yhdistykset. EMME koskaan ota mitään toimeksiantokuluja etukäteen, vaan kulumme veloitetaan vasta kaupan loppumisen jälkeen !

Nopeat ja tehokkaat myyntitavat

USEIN SUURIMMAKSI ONGELMAKSI IHMISILLÄ MUODOSTUU YLEENSÄ SE, ETTÄ TAVARA YRITETÄÄN MYYDÄ ITSE JA SE EI MENE KAUPAKSI. TUOTTEITA ON YRITETTY MYYDÄ KUUKAUSIA JA JOPA VUOSIA. 

USEAT ASIAKKAAMME OVAT KERTONEET, ETTÄ KYLLÄ KANNATTI ANTAA KAUPPAKOHTEEN MYYNNIN TOIMEKSIANTO MEILLE. HE PERUSTELEVAT USEIN SITÄ SILLÄ, ETTÄ SAIVAT KAUPPAKOHTEESTAAN ENEMMÄN KUIN ITSE OLIVAT MUUALLA PYYTÄNEET JA IHMETTELEVÄT SITÄ. NÄIN ON KÄYNYT NOIN 70-80 % TOIMEKSIANNOISTA, JOTKA OVAT OLLEET MEILLÄ MYYNNISSÄ.

ILOMME ON OLLUT HUOMATA, ETTÄ ASIAKKAAT OVAT OLLEET TYYTYVÄISIÄ MYYNNIN TOIMEKSIANTO- PALVELUUMME !

TÄSTÄ LÖYDÄTTE SIMERKIKSI MEIDÄN FACEBOOK SIVUMME: http://www.facebook.com/L%C3%A4nsi-Uudenmaan-realisointipalvelu-Ky-958979514144667/

Pystymme ja kykenemme muuttamaan minkä tahansa tavaran, esineen tai laitteen rahaksi hyvällä katteella. Tarvittaessa myymme myös velallisten kulkuneuvot, tavarat ja esineet täydellä luottamuksella. Myyntiä edistääksemme käytämme useita erilaisia mainostapoja ja -paikkoja. Meillä on alalta useiden vuosien myyntikokemus !

Verkkokauppaa tehdessämme suosimme usein Huutokaupat-sivustoa luotettavuuden, ammattimaisuuden ja hyvän palvelun takia. Sen kautta tavara myös vaihtaa omistajaansa nopeasti ja tehokkaasti. Käytössämme on myös useita myynti- ja markkinointikanavia. LISÄKSI YRITYKSELLÄMME ON MYYNTIAVUSTAJIA YMPÄRI SUOMEN !

KATSO mm. MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEEMME HUUTOKAUPAT.COM SIVULTA JA HUUTOKAUPAT.FI- INTERNETSIVUILTA !

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ OIKEALLA OLEVALLA YHTEYDENOTTOLOMAKKELLA !!! SE EI MAKSA MITÄÄN !

SUOMEN MONIPUOLISIN REALISOINTIPALVELU !! ( Titu-tutkimus 2015 )

Kuvahaun tulos haulle copyright

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!